Psycholoog Alkmaar – Over ons

Onderstaand zijn alle behandelaren aangesloten bij Psycholoog Alkmaar afgebeeld. Wil je meer informatie over de psychologen? Neem dan telefonisch contact op met 072-7202250, of neem een kijkje op onze persoonlijke profielen bij Psyned – Psychologen Alkmaar

 

Mirjam Heijnis, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Mirjam Heijnis

Mijn persoonlijke benadering en specifieke manier van begeleiden vinden mijn cliënten plezierig. Je merkt dat ik je je eigen gang laat gaan. Ik geef je een gevoel van zelfstandigheid, zodat je op een bepaald moment zelf de situatie aankunt en ook in de toekomst zelfredzaam bent.


Henriette Pilkes, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Henriette Pilkes

Ik ben een psycholoog met aandacht voor je verhaal en gericht op hoe je je ervaringen in je lichaam hebt opgeslagen. We werken met oefeningen waardoor je niet alleen ‘weet’ hoe je met je probleem het beste om kan gaan maar dit ook in het lichaam ervaart en beleeft.


Merijn de Bruin, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Merijn de Bruin

Mijn naam is Merijn de Bruin, en ik ben allround psycholoog met een accent op prestatieverbetering. Ik kan je mentale vaardigheden trainen waardoor je ergens meer focus, zelfvertrouwen en resultaat uit kan halen met minder inspanning.


Geeske Wichers, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Geeske Wichers

Bij Psycholoog Alkmaar gaan we ons vooral richten op de sterke kanten van jou en kijken hoe we met deze kracht het probleem kunnen oplossen.

Let op, ik heb een tijdelijke intakestop.