Psycholoog Alkmaar – Over ons

Onderstaand zijn alle behandelaren aangesloten bij Psycholoog Alkmaar afgebeeld. Wil je meer informatie over de psychologen? Neem dan telefonisch contact op met 072-7202250, of neem een kijkje op onze persoonlijke profielen bij Psyned – Psychologen Alkmaar

 

Merijn de Bruin, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Merijn de Bruin

Mijn naam is Merijn de Bruin, en ik ben allround psycholoog met een accent op prestatieverbetering. Ik kan je mentale vaardigheden trainen waardoor je ergens meer focus, zelfvertrouwen en resultaat uit kan halen met minder inspanning.


Mirjam Heijnis, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Mirjam Heijnis

Mijn persoonlijke benadering en specifieke manier van begeleiden vinden mijn cliënten plezierig. Je merkt dat ik je je eigen gang laat gaan. Ik geef je een gevoel van zelfstandigheid, zodat je op een bepaald moment zelf de situatie aankunt en ook in de toekomst zelfredzaam bent.


Rosana Kleinlugtebeld, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Rosana Kleinlugtebeld

Ik help je door je een spiegel voor te houden, met je mee te kijken, alternatieven te vinden. Je zult merken dat je, vrij snel, weer zicht krijgt op jezelf. Wat belangrijk voor je is en wat je kunt.


Henriette Pilkes, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Henriette Pilkes

Ik ben een psycholoog met aandacht voor je verhaal en gericht op hoe je je ervaringen in je lichaam hebt opgeslagen. We werken met oefeningen waardoor je niet alleen ‘weet’ hoe je met je probleem het beste om kan gaan maar dit ook in het lichaam ervaart en beleeft.


Diana Jansen, Psycholoog, Heerhugowaard

Psycholoog Alkmaar - Diana Jansen

Mijn naam is Diana Jansen, Psycholoog in Heerhugowaard. Samen met jou ga ik onderzoeken hoe jou probleem ontstaan is en welke stappen we kunnen gaan zetten om weer in je eigen kracht te komen.


Geeske Wichers, Psycholoog, Alkmaar

Psycholoog Alkmaar - Geeske Wichers

Bij Psycholoog Alkmaar gaan we ons vooral richten op de sterke kanten van jou en kijken hoe we met deze kracht het probleem kunnen oplossen.

Let op, ik heb een tijdelijke intakestop.