Cliëntervaringen over therapie van Psycholoog  Alkmaar

5/5

“Ondanks dat ik geen prater ben, was voelde het heel vertrouwd waardoor ik al snel gewoon mezelf kon zijn. Geeske is erg down to earth en heeft een gezonde dosis humor waardoor het elke keer eigenlijk ook gewoon gezellig was. Geeske is goudeerlijk, openminded en veroordeelt je niet.”

5/5

De relatietherapiesessies bij Mirjam hebben ons wakker geschud. Het is ons gelukt om uit de dagelijkse sleur te komen en weer echt tijd voor elkaar te nemen.

5/5

In mijn gesprekken met Merijn heb ik concrete handvatten gekregen om niet alleen mijn spanningen te reguleren maar ook mijn focus en zelfvertrouwen te vergroten. Ik heb het plezier in mijn werk terug en het kost mij nu minder inspanning.

Contact

Heb je vragen over de therapie of over mij? Bel of mail naar Psycholoog Alkmaar. Ik leer je graag kennen!