Tarief en vergoeding van Psycholoog Alkmaar

Tarieven per type sessie

De kosten zijn afhankelijk van het type sessie en van de lengte:

  • Normaal consult (psychosociaal consult) – €95,-
  • Coaching consult – €115,-
  • Relatietherapie (45-60 minuten) – €115,-
  • Relatietherapie (75-90 minuten) – €150,-
  • Een consult buiten kantoortijden: €20,- extra

Betalen en afzeggen

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen wij nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten wij het in rekening brengen.

De facturatie wordt verzorgd door Famed. De factuur ontvang je per post in een envelop van Famed en kan je eenvoudig middels acceptgiro of internetbankieren voldoen. Ook kan je de factuur middels iDeal betalen. Je facturen kan je altijd inzien en betalen op: www.notavanfamed.nl.

Vergoeding

Sommige verzekeraars vergoeden alles. Anderen hebben een maximum op het aantal sessies. En sommigen vergoeden helemaal niets. Goed om van tevoren even na te kijken dus. Dit geldt alleen voor individuele therapie. Relatietherapie wordt momenteel door geen enkele zorgverzekeraar vergoed. Als je er niet uitkomt, bel of mail ons dan even, dan kijken we met je mee. Je kunt ook even contact opnemen met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Psycholoog Alkmaar: de voordelen

  • Je hoeft niet te wachten, we hebben vaak geen wachtlijst.
  • Een persoonlijke benadering: in onze betrokkenheid zoeken we naar een specifieke, op jou gebaseerde, benadering en werkwijze Juist in ons contact ontstaat een antwoord op de vraag wat jij nodig hebt.
  • De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar: veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Wil je meer weten over tarieven en vergoeding?

Als je nog vragen hebt over de kosten of de tarieven die wij hanteren: Bel voor een afspraak naar 072-7202250 vul het contactformulier in naar Psycholoog Alkmaar.